• Hoață de ceasuri în serie prinsă ascunzând un Rolex de 10.000 de euro în zona intimă”.
  • Poliția a acuzat-o pe Sarah Richards, în vârstă de 33 de ani, că a furat un ceas Rolex de lux și că l-a ascuns într-un loc intim pentru a evita să îl dea înapoieze.
  • Securitatea a găsit-o pe femeie, dar nu a reușit să găsească ceasul după o percheziție corporală convențională.

O hoață a fost arestată după ce a ascuns în zona intimă un ceas Rolex de lux în valoare de 10.000 de euro, spun polițiștii. Se pare că a fost arestată duminică (11 decembrie) pentru că a furat ceasul de lux – dar când a fost vorba să-l găsească, polițiștii au trebuit să dea dovadă de imaginație și l-ar fi descoperit ascuns în organele ei genitale.

Oficialii au declarat că Sarah Richards, în vârstă de 33 de ani, din Baltimore, s-a prezentat în fața unui judecător într-un tribunal din Las Vegas pentru a face față acuzațiilor. Aceștia au declarat pentru canalul local de știri KVVU că ea se confruntă acum cu mai multe acuzații, inclusiv furt, spargere de locuințe și administrarea de droguri pentru a ajuta la comiterea unei infracțiuni.

Se presupune că, pe 4 iunie, un client al unui hotel a raportat poliției că Richards i-a furat ceasul de mână Patek Philippe în valoare de 100.000 de dolari și l-a drogat după ce s-au întâlnit la un cazinou. În timp ce se afla în Las Vegas pentru audierea în instanță pentru aceste acuzații, se susține că a furat apoi ceasul de 10.000 de euro pe care l-a ascuns ulterior în zona genitală.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Luni (12 decembrie), Richards urma să se prezinte la audierea preliminară în instanță pentru primul caz – dar cu o zi înainte, poliția a răspuns la rapoartele conform cărora Richards ar fi furat obiecte dintr-o cameră de la hotelul Aria, inclusiv Rolexul. Securitatea a găsit-o pe femeie, dar nu a reușit să găsească ceasul după o percheziție corporală convențională. Autoritățile spun că Rolexul a fost descoperit în cele din urmă când ofițerii au trecut o baghetă cu detector de metale peste corpul ei și au constatat că continua să se alarmeze în jurul regiunii vaginale”.

Atunci, poliția spune că Richards a fost de acord să scoată ceasul din interiorul ei. Ceasul a fost pus într-o pungă cu risc biologic și confiscat, Richards urmând să revină în instanță pe 10 ianuarie.