• „Rambo” sau Yves Rausch, bărbatul care trăia într-o colibă la marginea pădurii, a fost căutat de polițiștii germani 5 zile, apoi prins și arestat.
  • Mama sa a cooperat cu autoritățile și le-a oferit informații pentru ca acesta să fie prins.
  • Neamțul își cultiva singur legumele și cioplea gnomi, din lemn, pe care spera să-i vândă pentru a-și asigura traiul.

Zilele trecute, sute de polițiști nemți erau pe urmele lui „Rambo”, un bărbat fără adăpost, înarmat, care se ascundea în Pădurea Neagră.

După 5 zile, „Rambo” a fost prins. Bărbatul de 31 de ani, pe numele său Yves Rausch, a fost arestat după ce a amenințat 4 polițiști. Neamțul a fost mai îndrăzneț de atât, trecând de la amenințări la a le lua armele acestora, relatează BBC.

După ce autoritățile germane și poliția anunțau oamenii să rămână în case din cauza unui bărbat înarmat care ar putea să le facă rău, azi, suspectul a fost prins și i-au fost confiscate cele patru arme.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

Povestea lui „Rambo”, neamțul care a speriat autoritățile

Poliția a declarat că locuia în zona Oppenau și cunoștea destul de bine pădurea. Întrebată câteva detalii despre el, mama lui Yves Rausch a spus că a fost evacuat anul trecut din apartamentul în care stătea cu chirie.

Imediat după aceasta, Yves a mers la mătușa lui și a locuit acolo până ce și-a amenajat o locuință în pădure.

„Voia să evadeze în natură, să fie liber”, l-a descris mama lui, la cererea autorităților.

Mama lui a mai spus despre el că își cultiva propriile legume, locuia într-o colibă și cioplea gnomi de lemn pe care spera că-i va vinde pentru a-și asigura traiul.

Femeia a mai declarat și că a băut o cafea cu el pe 8 iulie și părea „perfect normal”.

Autoritățile au pornit pe urmele sale și l-au găsit în cursul zilei de duminică, într-o colibă aflată la marginea pădurii, așa cum le-a spus mama lui.

Inițial părea că va coopera cu polițiștii, însă nu a fost deloc așa cum credeau aceștia. Brusc, bărbatul a scos un pistol, i-a amenințat și le-a luat armele.

În cursul zilei de azi, „Rambo” sau Yves Rausch a fost prins de polițiști, armele i-au fost confiscate și a fost arestat.