Premieră: Airbnb își dă în judecată un client pentru că a organizat o petrecere ilegală, soldată cu moartea a trei persoane

Airbnb a dat în judecată un client, pentru prima oară în istorie, după ce acesta a organizat o petrecere ilegală, în cadrul căreia 3 persoane și-au pierdut viața, informează newsweek.com.

Clientul a închiriat o proprietate în California, unde a invitat 50 de persoane la o petrecere. Poliția a fost chemată la fața locului, după ce mai multe focuri de armă au fost auzite. 3 oameni și-au pierdut viața în urma incidentului.

Compania a precizat că oaspetele a făcut rezervarea sub un pretext fals, iar acțiunea în judecată vine pentru încălcarea regulilor de sănătate publică, în contextul pandemiei de coronavirus. Totodată, Airbnb a adăugat că l-a eliminat pe utilizator de pe platformă.

„Este pentru prima oară în istorie când Airbnb a luat măsuri și a acționat în instanță un client pentru organizarea unei petreceri neautorizate”, a precizat compania.

Airbnb va dona toți banii obținuți în urma procesului către ONG-uri care luptă împotriva violenței și a folosirii armelor.

Exit mobile version