• Un episod al celui de-al 26-lea sezon al emblematicului serial South Park i-a parodiat pe prințul Harry și Meghan Markle.
  • Dacă fiecare persoană publică batjocorită de această emisiune populară i-ar fi dat în judecată, nu ar fi reușit să dureze atât de mult.
  • Un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei a dat o declarație oficială în care critică speculațiile despre un presupus proces împotriva South Park.

Turneul mondial al confidențialității. Acesta este titlul celui de-al doilea episod al celui de-al 26-lea sezon al emblematicului serial South Park. În el, prințul Harry și Meghan Markle sunt, aproape ca toate celelalte celebrități parodiate de scriitori, ridiculizați și caricaturizați. Acest lucru a dus la o serie întreagă de zvonuri și bârfe despre cât de supărați au fost prințul Harry și Meghan Markle și despre posibilitatea ca ei să îi dea în judecată pe creatori.

Dacă fiecare persoană publică batjocorită de această emisiune populară i-ar fi dat în judecată, nu ar fi reușit să dureze atât de mult. În cazul Ducelui și Ducesei de Sussex, printre alte glume, aceștia au apărut fluturând afișe mari prin care cereau să li se permită intimitate și apoi au mers la o emisiune matinală pentru a prezenta o carte, o transcriere a recentei autobiografii a Prințului, In the Shadow, care în serial se numește Waagh.

După difuzare, nu a durat mult până când au apărut știri cu surse care susțineau că Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a fost „supărată și copleșită” de portretizarea deloc măgulitoare a cuplului și că plănuiau să apeleze la echipa lor de avocați.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Neil Sean, un comentator și expert regal, a intervenit la Fox News, spunând că soții Sussex și-au pus avocații să „arunce o privire” asupra serialului animat pentru mai multe atacuri, în cazul în care ar putea fi sămânța unui proces. „Potrivit surselor mele apropiate de foștii membri ai familiei regale, se pare că, la fel ca multe alte lucruri cu Meghan și Harry, acest lucru ar putea duce la unele ramificații legale”, a declarat Sean.

Dar, sătul de toate aceste ponturi și experți care vin cu informații neverificate, un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei a dat o declarație oficială pentru Newsweek în care critică speculațiile despre un presupus proces împotriva South Park și numește zvonurile „plictisitoare și nefondate”. În plus, site-ul însuși a contactat-o pe Kristen Meinzer, experta sa în domeniul regalității, care îl contrazice pe Sean în privința acțiunilor în justiție. „Mă îndoiesc foarte mult că Meghan și Harry vor da în judecată un desen animat satiric care a ridiculizat deja pe toată lumea”, a declarat Meinzer, explicând absurditatea ideii, „și, dacă ar face-o, știu că nu ar fi singuri, deoarece emisiunea a ironizat multe alte celebrități.

Cu toate acestea, episodul a stârnit dezbateri intense. Nu pentru că sora din partea tatălui lui Meghan Markle, Samantha, a declarat că portretizarea ducesei a fost „genială”, ci pentru că Charlotte Proudman, o academician britanic de la Universitatea Cambridge, a considerat că nu este corect ca South Park să facă „o bătaie de joc a unei femei rasiste care a fost hărțuită și abuzată în mod repetat de mass-media”.