Procuror: Madeleine McCann este moartă. Final în cazul fetiței britanice dispărute acum 13 ani. Cine ar fi ucis-o

Procuror: Madeleine McCann este moartă. Final în cazul fetiței britanice dispărute acum 13 ani. Cine ar fi ucis-o Sursa Foto: BBC News

Celebrul caz de dispariție „Madeleine McCann„ este cercetat de procurorii germani încă din 2007. Astăzi, procurorii presupun că fetița britanică este moartă.

Suspectul este un bărbat german în vârstă de 43 de ani, care este investigat în baza suspiciunii de crimă, relatează procurorul public. Christian B, numele sub care este cunoscut suspectul în presa germană, este în prezent închis, în urma sentinței.

Se presupune că suspectul se afla în zona în care a fost văzută ultima oară Madeleine McCann, în vacanța din Portugalia.

Hans Christian Wolters face parte din Parchetul General Braunschweig și a oferit o actualizare a cazului în cursul zilei de azi: „Credem că fetița este moartă. Cât despre suspect, vorbim despre un agresor sexual care a fost deja acuzat pentru infracțiuni asupra copilelor și care deja își ispășește o lungă pedeapsă.”

Hans Christian Wolters a mai spus despre suspect că locuia în Algarve, în perioada 1995 – 2007. Suspectul avea numeroase joburi în zona respectivă, inclusiv în sectorul de catering, însă își câștiga existența și din furtul și spartul hotelurilor, dar și din traficul de droguri.