• DNA acuză MAI că a publicat prea devreme datele dintr-un dosar
  • Este vorba despre dosarul de la Serviciul Permise și RAR Suceava, unde polițiștii au descoperit peste 1 milion de euro
  • Banii ar proveni din mita pe care angajații o primeau pentru eliberarea unui permis de conducere

DNA și MAI se contrează prin declarații și comunicate de presă. Procurorii anticorupție au transmis un comunicat prin care îi acuză pe cei de la Interne că au făcut publice datele dintr-un dosar înaintea lor.

Este vorba despre dosarul de la Serviciul Permise și RAR Suceava, unde polițiștii au descoperit peste 1 milion de euro în urma perchezițiior.

Acest caz a fost făcut public de purtătorul de cuvânt al Ministerul Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Monica Dajbog, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

„Comunicarea oficială cu privire la dosarele DNA se face exclusiv de către DNA, după aprobarea procurorului de caz și în limitele prevăzute de normele interne și directivele UE în materie. În consecință, comunicarea publică a MAI cu privire la acțiunile DNA din data de 26 noiembrie 2020, nu are la bază date oficiale din ancheta penală și se bazează pe presupuse surse judiciare”, se arată în comunicatul DNA.

Procurorii anticorupție au descoperit peste 1 milion de euro ascunși în găleți, ligheane, seifuri și pereți, în timpul perchezițiilor. În plus, au mai fost găsite ceasuri de lux, autoturisme și bijuterii.