• Proprietarul armei cu care luni un copil de 5 ani a fost împuşcat mortal de fratele său, în vârstă de 8 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore.
  • Tragedia a avut loc la marginea unui păduri din apropierea localităţii Mădăraşi, judeţul Mureş, unde mai multe familii se aflau la picnic.

Potrivit IPJ Mureş, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 49 de ani, deţinătorul legal al armei neletale cu aer comprimat cu care copilul a fost împuşcat. Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările în acest caz sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, în vederea stabilirii şi clarificării tuturor aspectelor.

Un copil în vârstă de 5 ani a fost împuşcat mortal luni de fratele său, cu arma unui angajat al Ocolului Silvic, lăsată nesupravegheată.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Din primele verificări, se pare că mai multe familii cu copii au ieşit la un picnic, printre care şi un pădurar care avea asupra sa o armă de agrement (tir sportiv), cu aer comprimat, neletală. Acesta a lăsat arma nesupravegheată, iar un copil de 8 ani s-a jucat cu arma şi a tras către un alt minor, de 5 ani, rănindu-l în zona toracelui.