• Raed Arafat s-a prezentat la DIICOT după ce a fost amenințat cu moartea.
  • Secretarul de stat al MAI a depus două plângeri
  • El spune că amenințările „păreau serioase” și că „nu se poate permite așa ceva”.
  • Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia viruslui SARS-CoV-2 nu există.

Raed Arafat a depus două plângeri la DIICOT după ce a fost amenințat cu moartea de două ori. La ieșirea din sediu, el a spus că amenințările „păreau serioase”, iar de aici este treaba autorităților.

”Este vorba despre 2 ameninţări cu moartea care au fost publice şi care au fost destul de evidente. Sunt emise de oameni care chiar pot să facă rău. Aşa că am venit şi am depus plângerea. De aici este treaba autorităţilor. Astea două: printr-un film postat public şi una prin postarea publică pe care o ştie toată lumea. Mai vin din astea, dar astea au părut serioase”, a declarat Raed Arafat.

Întrebat dacă se teme pentru viaţa sa, Arafat a răspuns: ”Eu sper să fie totul ok”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia viruslui SARS-CoV-2 nu există. Acesta nu era primul mesaj de ameninţare transmis secretarului de stat al MAI de către bărbatul din Alba-Iulia.

„Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, este un fragment din postarea de pe Facebook în urma căreia autorităţile s-au autosesizat şi au demarat o anchetă.