• Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian ar fi murit după ce a primit o doză prea mare de anticoagulant.
  • INML urmează să stabiliească dacă e posibil ca artistul să fi murit din cauza greșelii medicilor.
  • Datele au fost trimise la INML și, în urma analizării concluziilor acestei instituții, se va stabili dacă va fi deschisă și o anchetă de malpraxis.

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian ar fi murit după ce a primit o doză prea mare de anticoagulant. INML urmează să stabiliească dacă e posibil ca artistul să fi murit din cauza greșelii medicilor, scrie Gândul, care citează surse judiciare.

Până ce va sosi acest rezultat nu se știe exact dacă la cauza morții se adaugă și supradozarea. În acest caz, dacă la rezultat va ieși că a existat această supradoză, ar putea fi vorba de malpraxis și de o extindere a anchetei față de medicul curant care i-a administrat acest tratament lui Petrică Mîțu Stoian și pe care îl urma de ceva vreme”, au spus sursele judiciare, pentru Gândul.

Datele au fost trimise la INML și, în urma analizării concluziilor acestei instituții, se va stabili dacă va fi deschisă și o anchetă de malpraxis.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a anunțat, luni, deschiderea unui dosar penal care are ca obiect infracțiunea de ucidere din culpă în cazul morții interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian.

Vă informăm că la data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracțiunea de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 1 C.p. În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secției de terapie intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Reșița”, au transmis luni procurorii.

Și IPJ Caraș-Severin a anunțat că luni, în jurul orei 10.00, polițiști au fost informați de către reprezentanți ai Spitalului Județean de Urgență Reșița despre decesul unui bărbat de 61 de ani, internat la unitatea medicală.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița.

În cauză, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă, la Spitalul din Reșița, județul Caraș-Severin, unde fusese internat cu sechele post-COVID.