Reacția sindicatului Europol după atacul din secția 9 de Poliție: „Poate vede și premierul Cîțu imaginile”

Reacția sindicatului Europol după atacul din secția 9 de Poliție: „Poate vede și premierul Cîțu imaginile” Sursă foto: Captură video/Facebook

După ce un bărbat a intrat în curtea Secției 9 de Poliție din București şi a atacat cu un cuţit un poliţist, sindicatul Europol a reacționat pe Facebook.

Un polițist a fost atacat cu un cuţit chiar în sediul unei secţii de Poliţie de București. Ulterior, Sindicatul Europol a prezentat incidentul într-o postare pe Facebook, în care vorbește despre riscurile la care sunt supuși polițiștii „care pleacă la serviciu și nu știu dacă se mai întorc acasă la familie“.

Acesta este filmul unde colegul nostru din cadrul Secției 9 Poliție București a fost înjunghiat aseară în timp ce se afla în serviciu de către un cetățean certat cu legea. Acesta fără nicio jenă, îl înjunghie direct în picior spunându-i «Ce i-ai făcut mă!» Cam asta înseamnă munca de poliție, acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii care pleacă la serviciu și nu știu dacă se mai întorc acasă la familie“, se arată în postare.

Postarea conține și filmarea în care agresorul îl atacă pe polițist, imagini care sunt descrise ca fiind reprezentative pentru activitatea de zi cu zi a Poliției Române.

„Acestea reprezintă imaginile din activitatea de zi cu zi a Poliției Române. Poate le vede și domnul Cîțu!“, scrie sindicatul Europol în încheiere.