• Doi poliţişti din Dâmboviţa au fost tăiaţi cu o coasă de doi bărbaţi beţi.
  • Incidentul a plecat de la un apel 112.
  • Sindicatul Europol spune că Marcel Vela are grijă doar de imaginea sa.

După ce doi poliţişti din Târgovişte au fost tăiaţi cu o coasă de doi bărbaţi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, Sindicatul Europol a anunţat, printr-un mesaj postat pe Facebook, că unul dintre cei doi angajaţi ai MAI a fost transportat la Bucureşti pentru mai multe intervenţii chirurgicale de urgenţă, riscând să îşi piardă funcţionalitatea degetelor.

„Toate acestea, în timp ce ministrul Vela ne spune că totul e sub control, că e cu «ochii pe cei care încalcă legea». Între timp, noi mai numărăm 2 ultraje. Doi poliţişti tăiaţi şi agresaţi. Şi dacă întrebaţi de noile pistoale Beretta, nu, încă nu au sosit, doar s-au făcut poze cu ele pentru imaginea ministrului“, scrie în mesajul Sindicatului Europol.

Incidentul a plecat de la un apel 112, un echipaj al Secţiei nr. 1 Poliţie Târgovişte fiind solicitat să intervină pe raza localităţii Văcăreşti din judeţul Dâmboviţa, unde un bărbat se manifesta violent la adresa trecătorilor. Poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă, iar după mai multe somaţii au tras în membrele inferioare şi în abdomenul unuia dintre agresori.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...