• Frații Tate fac obiectul unei anchete penale din aprilie.
  • Ei au refuzat să comenteze, dar avocatul lor a confirmat că au fost reținuți.
  • Procurorii au declarat că au găsit șase femei care au fost exploatate sexual de către suspecți.

Andrew Tate, personalitate controversată a internetului și fost kickboxer profesionist, a fost reținut în România sub suspiciunea de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup de crimă organizată.

Tate, interzis pe multe platforme de socializare pentru comentarii misogine și discursuri de ură, și fratele său Tristan, vor fi reținuți pentru 24 de ore alături de doi suspecți români, au anunțat procurorii de la unitatea de combatere a crimei organizate într-un comunicat, după ce au făcut o percheziție la proprietățile lor din București. Frații Tate fac obiectul unei anchete penale din aprilie.

Ei au refuzat să comenteze, dar avocatul lor a confirmat că au fost reținuți.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Cei patru suspecți (…) se pare că au creat un grup de crimă organizată cu scopul de a recruta, găzdui și exploata femei, obligându-le să creeze conținut pornografic menit să fie văzut pe site-uri specializate, contra cost”, au declarat procurorii. Acestea ar fi obținut sume importante de bani”.

Procurorii au declarat că au găsit șase femei care au fost exploatate sexual de către suspecți. Tate a declarat că femeile sunt parțial responsabile pentru că sunt violate și că ele aparțin bărbaților. La începutul acestei săptămâni, cetățeanul britanic a fost sfătuit să-și ia o viață de către activista climatică Greta Thunberg pe Twitter, după ce i-a spus că deține 33 de mașini cu emisii enorme”.