„Ros” din Game of Thrones, acuzații de violență sexuală împotriva lui Marilyn Manson. Cântărețul ar fi tăiat-o și electrocutat-o pe celebra actriță

Sursă: Instagram / Facebook
  • Actrița Esme Bianco din serialul „Game of Thrones” a depus vineri o plângere împotriva muzicianului Marilyn Manson
  • Aceasta îl acuză pe cântărețul american de viol și violențe repetate, care s-au petrecut în anul 2011
  • Mai multe femei spun că Marilyn Manson le-a hărțuit și violat

Conform plângerii depuse la tribunalul din California, actrița Esme Bianco a fost invitată de două ori în Los Angeles de către Marilyn Manson pentru a se angaja. În schimb, actrița povestește că a avut parte de violență sexuală, fiind tăiată, biciuită și electrocutată de cântăreț, transmite AFP, citează Adevărul.ro.

Artistul neagă acuzațiile

Artistul, pe numele său adevărat Brian Warner, neagă acuzațiile care i se aduc, declarând că relațiile sale intime au fost întotdeauna consimțite de ambele părți. Mai multe femei l-au acuzat recent pe cântăreţ de hărţuire şi de viol.

„Domnul Warner a violat-o pe domnişoara Bianco în mai sau în perioada mai 2011”, se arată în plângerea actriței.

În 2011, actriţa s-a mutat la Los Angeles, unde ea credea că va juca într-un lungmetraj cu Marilyn Manson. Astfel, a petrecut două luni şi jumătate suportând „abuzuri constante” şi un şantaj de viză din partea cântăreţului. 

Avocatul artistului, Howard King, a afirmat că acuzaţiile lui Esme Bianco sunt „probabil false”, precizând că ea cere „despăgubiri financiare scandaloase pentru comportamente care nu au avut loc niciodată”.

Mai multe acuzații de violențe împotriva lui Marilyn Manson

În februarie anul trecut, Poliţia din Los Angeles a anunţat că anchetează acuzaţii de violenţe în cuplu contra cântăreţului, pentru fapte comise între 2009 şi 2011, fără a dezvălui indentitatea victimelor.

Actriţa Esme Bianco a apărut în 14 episoade din serialul „Game of Thrones”, între  2011 şi 2013. Aceasta a explicat vineri pe reţelele de socializare că a decis să vorbească public pentru a-l împiedica pe Manson „să distrugă şi alte vieţi şi să ajute şi alte victime să-şi revendice drepturile în justiţie”.