• Un bărbat a fost salvat de la moarte, după ce a căzut pe șinele de tren
  • Doi polițiști l-au salvat pe bărbat în ultima clipă
  • Gestul polițiștilor a fost lăudat pe Twitter

Doi polițiști au devenit eroi după ce au salvat un bărbat care căzuse pe șine, în timp ce un tren intra în gară, scrie Daily Star.

Ofițerii Christopher Cerny și Gary Lamour, din cadrul Departamentului de Poliție din New York, au văzut un pasager căruia i s-a făcut rău și s-a dezechilibrat, căzând pe șinele de tren.

În imaginile surprinse de camerele corporale ale polițiștilor, distribuite ulterior pe Twitter, se vede momentul în care un tren intră în stație prin tunel, iar unul dintre ofițeri aleargă pentru a-l atenționa pe conductor cu o lanternă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Celălalt polițist sare pe pistă și încearcă să-l trezească pe bărbat. În cele din urmă, el reușește să-l ridice pe bărbat pe peron, unde a rămas cu el până la sosirea paramedicilor, care ulterior l-au transportat la spital.

Nimeni nu a fost rănit în incident, iar circulația trenurilor nu a fost întreruptă, potrivit International Business Times.

Gestul polițiștilor a fost lăudat de o superioară, Kathleen O’Reilly, care i-a felicitat pe ofițeri într-o postare pe Twitter publicată luni. De asemenea, și comisarul de poliție Dermot Shea a spus că acțiunile ofițerilor „s-ar putea să-i fi salvat viața“.