• Un șofer nervos a lovit cu mașina un polițist, în București
  • Europol: șoferul a fost iertat de procuror în seara incidentului
  • După ce subiectul a ajuns în presă, șoferul a fost tras la răspundere
  • Un caz similar s-a încheiat cu arestarea unei femei, în Buzău
  • Femeia lovise cu mașina un polițist care a somat-o să oprească

E scandal mare în jurul unui caz de ultraj petrecut în București. Nervos că nu e lăsat să staționeze ilegal, un șofer a lovit cu mașina un polițist și a fugit. Sindicatul Europol a publicat imaginile incidentului și a lansat acuzații grave pe internet.

Sâmbătă seara, la câteva ore după incident, șoferul a fost prins, dar un procuror l-a lăsat să plece acasă pentru că e fiul unui angajat al Secretariatului General al Guvernului, a scris Europol. Situația s-a schimbat ieri, după ce subiectul a devenit cunoscut. Șoferul a fost audiat, iar astăzi a fost plasat sub control judiciar.

În ultimul an mai mulți polițiști au fost loviți de șoferi neatenți sau nervoși, dar cazurile au fost rezolvate mai repede. În vară, o femeie somată să oprească a lovit cu mașina un polițist pe motocicletă, pe o stradă din Buzău. După impact, motorul a luat foc, dar agentul a scăpat cu viață. Femeia a fost arestată imediat și cercetată pentru tentativă de omor.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

La începutul anului, șoseaua Pipera, polițistă lovită de un consul onorific al Serbiei, beat. Colegii ei l-au prins și încătușat.