Scandal în trafic, după un accident între o maşină şi o căruţă. Poliţia a tras focuri de avertisment

accident-trafic Mediafax Foto
  • Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Vâlcea, după un incident în trafic
  • Poliţia a fost nevoită să tragă patru focuri de avertisment
  • Cei doi bărbaţi implicaţi în accident au fost reţinuţi

Doi bărbați au fost reținuți, duminică dimineața, de polițiștii din Vâlcea, după un scandal în trafic, pentru aplanarea căruia polițiștii și jandarmii au fost nevoiți să tragă patru focuri de avertisment.

Potrivit IPJ Vâlcea, un accident între o mașină și o căruță a avut loc sâmbătă seara pe drumul dintre orașul Bălcești și satul Benești.

Conform polițiștilor, la locul producerii accidentului și-au făcut aparția mai multe persoane, iscându-se un conflict spontan între aceștia și șoferul mașinii. Două dintre persoane aveau asupra lor obiecte contondente.

Polițiștii și jandarmii i-au somat să înceteze, însă pentru aplanarea conflictului au fost nevoiți să efectueze patru focuri de avertisment, în plan vertical, moment în care mulțimea a plecat, iar doi bărbați ce se manifestau violent au fost imobilizați, încătușați și conduși la sediul poliției.

Persoanele implicate în accident și în conflict nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Duminică dimineața, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați de 23 și 33 de ani, ambii din satul Otetelișu, cercetați pentru distrugere, amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Bărbații au fost încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești.