Scandal într-o primărie din Neamț. Primărița i-ar fi rupt maxilarul viceprimarului. „Voi cere verificare cu detectorul de minciuni”

Scandal într-o primărie din Neamț. Primărița i-ar fi rupt maxilarul viceprimarului. „Voi cere verificare cu detectorul de minciuni” Sursa Foto: Profimedia
  • Scandal într-o primărie din județul Neamț după ce viceprimarul a susținut că primărița l-a lovit cu pumnul și i-a rupt maxilarul.
  • Acest lucru s-ar fi întâmplat în urma unui conflict care a pornit de la un document.
  • Ambele persoane au cerut ambulanța: bărbatul pentru lovitura de la maxilar, iar femeia pentru că ar fi făcut atac de panică.

Incidentul s-a produs miercuri dimineață în interiorul Primăriei Grintieș. Viceprimarul Alin Crețu de la Pro România susține că a fost lovit cu pumnul în față în momentul în care a încercat să ridice o hârtie ruptă și aruncată la coșul de gunoi de primărița liberală a comunei.

Crețu mai spune că ar fi vorba despre un document de doi ani despre mai multe parcele de pădure.

Doamna reacționează foarte vulcanic. Pentru mine este doar a treia zi de muncă și nu am știut

„Am primit o singură lovitură când încercam să recuperez un document. Probabil, am fisură de maxilar. Mă doare foarte tare și nu pot deschide gura decât foarte puțin. Ea a rupt documentele, le-a aruncat în coș, eu m-am aplecat să le iau și am fost lovit cu pumnul în față.

Doamna reacționează foarte vulcanic, pentru mine este doar a treia zi de muncă, nu am știut (…) Este vorba despre un document cu probleme, niște parcele de pădure de la Ocolul silvic, din câte am înțeles. Este un document din 2019.

Eu am solicitat documentul, îl studiam și a venit și mi l-a smuls din mână. M-am dus după ea, cred că a aruncat hârtiile”, a explicat, pentru MEDIAFAX, viceprimarul Alin Crețu.

Viceprimarul va face plângere penală și va solicita proba cu detectorul de minciuni

Viceprimarul a sunat la 112, dar ambulanța care a venit a luat-o pe primăriță. Crețu anunță că va face plângere penală și că va solicita proba cu detectorul de minciuni.

„Am sunat la 112, am reclamat agresiunea, am solicitat ambulanță, mașina a venit dar a luat-o pe doamna. Nu știu de ce, eu sunt victima. Eu am auzit că a făcut atac de panică. În primărie sunt camere de luat vederi, nu știu dacă funcționează. Oricum, voi depune plângere penală, voi cere și verificare cu detectorul de minciuni, nu am martori”, a precizat Crețu.

Primărița comunei Grintieș, Ana Buștihan, nu a putut fi contactată.