• Un bărbat a murit în timpul unui scandal pentru un loc de parcare
  • Bărbatul a suferit un stop cardio-respirator după altercație
  • Individul cu care s-a certat victima a fost arestat

Scandalul pentru un loc de parcare i-a adus moartea unui bărbat de 65 de ani. Acesta a suferit un stop cardio-respirator după o altercație cu un cetățean arab, scrie ziaruldeiasi.ro.

Incidentul a avut loc în Iași, în zona Piața Unirii. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la SAS, care l-a arestat pe cetăţeanul străin.

Victima nu prezenta plăgi, potrivit informațiilor oferite de medici.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

La data de 10 Iunie a.c., in jurul orei 22.00, poliţiştii secţiei 3 Poliţie Urbană Iași au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că l-a găsit pe prietenul său inconştient în curtea locuinţei. Cadrele medicale au constatat decesul persoanei. De precizat este faptul că, anterior decesului acesta ar fi avut un conflict verbal din cauza unui loc de parcare cu un conducător auto.

Conducătorul auto cu care bărbatul decedat ar fi avut conflictul verbal a fost condus la sediul poliţiei pentru verificări. La fața locului a fost dirijat preventiv un echipaj al Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fără a fi necesară intervenţia. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia pentru stabilirea cauzei morţii bărbatului“, a transmis Poliția Iași într-un comunicat citat de ziaruldeiasi.ro.