• Un curier din Constanţa a înscenat un furt din maşina sa de serviciu.
  • El a sunat la Poliţie pentru a anunţa că din maşină au dispărut 80.000 de lei, însă suma fusese furată chiar de către reclamant.
  • Poliţia Constanţa a constatat apoi că plângerea nu este reală.

Un curier din Constanţa a înscenat un furt din maşina sa de serviciu. El a sunat la Poliţie pentru a anunţa că din maşină au dispărut 80.000 de lei, însă suma fusese furată chiar de către reclamant.

Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi, la sfârşitul lunii septembrie, de către un bărbat de 50 de ani, că în noaptea de 27/28 septembrie persoane necunoscute au spart geamul maşinii sale de serviciu, parcată în oraşul Constanţa, şi au furat o sacoşă cu 80.000 de lei, reprezentând încasările unei firme de curierat cu care colabora bărbatul.

Poliţia Constanţa a constatat apoi că plângerea nu este reală.

Recomandări

CUM SE SIMTE PRINȚESA KATE?
WILLIAM FACE O VIZITĂ SECRETĂ
PUTIN CONDIȚIONEAZĂ PACEA
DECA FACE SCHIMBĂRI
CE VEZI AZI? BRIDGERTON
BEC AMÂNĂ DECIZIA PENTRU COSTINEȘTI

„Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în cauză şi-a însuşit, în interes personal, suma de 80.000 de lei, acesta fiind cel care, de fapt, a spart geamul autoutilitarei, în vederea producerii de probe nereale”, informează IPJ Constanţa.

Miercuri a avut loc o percheziţie la locuinţa bărbatului, acesta fiind apoi audiat şi reţinut pentru 24 de ore pentru inducere în eroare a organelor judiciare şi delapidare. Joi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunerea de control judiciar.