• Cassandra Ventura l-a dat în judecată joi pe Sean „Diddy” Combs, acuzându-l pe rapper că a supus-o la abuzuri fizice repetate, sclavie sexuală și viol.
  • Avocatul lui Combs, Ben Brafman, a emis o declarație în care spune că clientul său „neagă vehement aceste acuzații ofensatoare și scandaloase”.
  • Procesul, intentat la Curtea Districtuală din Manhattan, îl acuză, de asemenea, pe Combs că a abuzat-o fizic în mod repetat pe Ventura.

Cântăreața de muzică R&B Cassandra Ventura l-a dat în judecată joi pe Sean „Diddy” Combs în fața unui tribunal federal, acuzându-l pe rapperul cu care a avut o relație că a supus-o la abuzuri fizice repetate, sclavie sexuală și viol.

Una dintre acuzațiile aduse lui Combs de Ventura, cunoscută sub numele Cassie, a fost că acesta a obligat-o să participe la acte sexuale cu mai mulți bărbați pe care acesta i-a angajat, în timp ce el urmărea și filma întâlnirile.

Potrivit Reuters, procesul, intentat la Curtea Districtuală din Manhattan, îl acuză, de asemenea, pe Combs că a abuzat-o fizic în mod repetat pe Ventura pe parcursul unei relații profesionale și romantice de 10 ani, în care a controlat-o prin intimidare, droguri și alcool.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Ventura, în vârstă de 37 de ani, susține că Combs a violat-o aproape de finalul relației lor, în 2018, când ea a intenționat să îl părăsească.

Avocatul lui Combs, Ben Brafman, a emis o declarație în care spune că clientul său „neagă vehement aceste acuzații ofensatoare și scandaloase”.

Citește și