Sean „Diddy” Combs se confruntă cu o nouă acuzație de viol. O femeie susține că incidentul s-ar fi întâmplat pe vremea când aceasta avea 13 ani

Cinci noi procese în care Sean „Diddy” Combs este acuzat de abuz sexual au fost intentate de doi bărbați și trei femei – dintre care una avea 13 ani în momentul în care susține că a fost violată, scrie People.

Niciunul dintre reclamanți nu este identificat după nume, dar toți îl acuză pe Combs fie de agresiune sexuală, fie de viol, în presupuse incidente care s-ar fi întins din 2000 până în 2022. Plângerile, care au fost obținute de PEOPLE, au fost toate depuse duminică, 20 octombrie, în districtul de sud din New York.

Procesele sunt doar cele mai recente intentate împotriva lui Combs, ale cărui probleme juridice au început să crească în noiembrie anul trecut, când fosta sa Casandra „Cassie” Ventura l-a acuzat de comportament sexual nepotrivit într-un proces care a fost soluționat rapid.

De atunci, mogulul a fost citat în alte câteva procese. Locuințele sale din Los Angeles și Florida au fost percheziționate înainte ca acesta să fie pus sub acuzare la tribunalul federal din Manhattan pe 17 septembrie.

Unul dintre bărbații și cele trei femei care îl acuză pe Combs în cele mai recente procese susțin că mogulul i-a drogat.

O femeie, care avea 13 ani în 2000, când a avut loc presupusul incident, a declarat că a reușit să intre la una dintre petrecerile lui Combs la o reședință din New York, după Video Music Awards. La sosire, aceasta susține că i s-a cerut să semneze un acord de confidențialitate și că, în cele din urmă, a fost drogată după ce i s-a dat o băutură, conform plângerii.

Acuzatoarea spune că a fost abordată ulterior de Combs, care avea o „privire nebună în ochi” și care i-ar fi spus: „Ești pregătită să petreci!”, se arată în plângere.

Acuzatoarea, care are acum 30 de ani, susține că la petrecere a fost violată de o celebritate masculină anonimă, în timp ce o celebritate feminină anonimă privea, înainte ca Combs să o violeze, potrivit plângerii.

Celelalte plângeri detaliază presupuse incidente din Las Vegas și Los Angeles. Celelalte două femei reclamante susțin că Combs le-a violat după ce le-a drogat.

Unul dintre cei doi acuzatori de sex masculin spune că a fost drogat și agresat sexual atât de Combs, cât și de o celebritate anonimă, conform plângerii. Celălalt bărbat acuzator spune că Combs l-a pipăit la o petrecere Ciroc Vodka în Los Angeles.

Cele mai recente reclamante care îl acuză pe Combs sunt reprezentate de avocatul de profil Tony Buzbee, care a reprezentat, de asemenea, mai multe femei care l-au acuzat pe fundașul echipei Cleveland Browns, Deshaun Watson, de comportament sexual nepotrivit.

Buzbee a susținut anterior o conferință de presă cu privire la procesele lui Combs, în timpul căreia a anunțat că reprezintă peste 100 de persoane care îl acuză pe Combs de comportament inadecvat, inclusiv un băiat care avea 9 ani la momentul presupusului abuz. Buzbee a mai spus că firma sa a înființat o linie telefonică de urgență pentru potențialele victime.

Avocatul acuzatorilor lui Diddy spune că linia fierbinte pentru victime a primit 12.000 de apeluri în 24 de ore
Într-o declarație pentru PEOPLE, avocații lui Combs au negat acuzațiile.

„Conferința de presă și numărul 1-800 care au precedat barajul de depuneri de astăzi au fost încercări clare de a obține publicitate”, se arată în declarație. „Domnul Combs și echipa sa juridică au deplină încredere în fapte, în apărarea lor legală și în integritatea procesului judiciar. În instanță, adevărul va prevala: faptul că dl Combs nu a agresat sexual pe nimeni – adult sau minor, bărbat sau femeie.”

În cazul său penal în curs, Combs este acuzat de trafic sexual, șantaj și transport în vederea practicării prostituției. El a pledat nevinovat și este deținut în custodie federală în Brooklyn, după ce i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune.

Într-o moțiune depusă în cazul său penal, avocații lui Combs au cerut judecătorului să interzică martorilor potențiali și avocaților acestora să facă „alte declarații extrajudiciare” și au făcut referire la Buzbee, printre alții.

Combs a apărut în instanță pentru o audiere în dosarul său penal pe 10 octombrie, în timpul căreia a fost stabilită data procesului pentru 5 mai 2025.

Exit mobile version