Șeful Poliției Economice din cadrul Poliției Capitale, destituit din funcție. DNA l-a găsit inculpat într-un dosar de corupție

Șeful Poliției Economice din cadrul Poliției Capitale, destituit din funcție. DNA l-a găsit inculpat într-un dosar de corupție Sursa Foto: Mediafax / Alexandra Pandrea
  • Șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Capitalei a fost destituit din funcție „de urgență”.
  • DNA i-a anunțat oficial pe șefi că este inculpat într-un dosar de corupție.
  • Gabriel Necșulescu „a fost pus la dispoziție, în cadrul unei subunități de poliție”, conform Poliției Capitalei.

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat, sâmbătă, că șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Capitalei a fost destituit din funcție, în regim de urgență.

„Șeful Serviciului de Investigarea Criminalității Economice a fost pus la dispoziție, în cadrul unei subunități de poliție, având în vedere că este cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpat”, anunță Poliția Capitalei.

Potrivit site-ului Direcției Generale de Poliție a municipiului București (DGPMB), Serviciul de Investigare a Criminalității Economice era condus de comisarul șef de poliție Gabriel Necșulescu.