• Silvia Uscov, avocat, a venit la Marius Tucă Show
  • Silvia Uscov: „Statul român a avut timp suficient pentru a lua măsurile necesare”
  • Silvia Uscov: „Este strigător la cer să se întâmple asta într-un stat de drept”

Avocatul Silvia Uscov e dintre cei care s-au implicat activ în ceea ce am început să denumim “Cazul Roșu” – avocatul care a ajuns după gratii pentru că și-a făcut meseria. Între timp, în lumea avocățească lucrurile iau o turnură ciudată. Colegi avocați își atenționează alți colegi avocați să aibă grijă cu opiniile pe scări și dau ca exemplu “ultimele sentințe ale instanțelor”. În ce lume trăim? Mai suntem zdraveni la cap? Unde o să se ajungă cu libertatea de opinie și de expresie?

Silvia Uscov, la Marius Tucă Show, singurul show zdravăn la cap din România.

Silvia Uscov: „Acum un an de zile, am fost de acord în acel moment chiar de la finalul lunii februarie cu un lockdown. Încurajam, dar acum nu. Știm cum reacționeaza corpul la acest virus, statul român a avut timp suficient pentru a lua măsurile necesare. Avem și un vaccin, sunt mulși care își doresc să-l facă, mulți s-au vaccinat, alții așteaptă. Așa cum medicii au grijă de corpul nostru, așa un avocat are grijă de statul de drept.”

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Este strigător la cer”

Silvia Uscov: „Este strigător la cer să se întâmple asta într-un stat de drept. Dacă eu consider că am un client și că el are dreptate nu poate să interfereze nimeni. Mi se pare că s-a insistat foarte mult pe aspect, care să influențeze opinia publică. Era un onorariu suficient de mare. O parte dintre colegii mei au fost rezervați. Se vine și se discută aceste hotărâri, se pun ghilimele, sunt chestiune care nu au ce căuta în hotărârea judecătorească. Avem un ghid de bune practici.”