• Un pasager de 23 ani a fost împuşcat în picior, vineri seara, de poliţişti 
  • Șoferul nu a oprit la semnalele agenţilor pe raza localităţii Vălenii de Munte
  • În urmă cu câteva zile, în județul Botoșani, un șofer a murit în timp ce era urmărit de polițiști

Șoferul din Prahova implicat în umărirea cu focuri de armă terminată cu împușcarea unui pasager a fost prins. În mașină se aflau 6 persoane, iar când șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod, din vehiculul avariat au ieșit imediat doar 5 dintre ei, printre care și șoferul, care a reușit să scape.

Potrivit Poliției Prahova, șoferul a fost prins de polițiști sâmbătă dimineață, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

La intrarea în localitatea Poiana Copăceni, comuna Gura Vitioarei, șoferul a izbit un cap de pod, iar din autoturism au coborât inițial cinci persoane, apoi o șasea persoană, un bărbat în vârstă de 23 de ani, care l-a amenințat pe primul polițist ajuns acolo cu un cuțit.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Întrucât după somarea verbală acesta nu a renunțat la amenințări, polițistul a tras patru focuri de avertisment în plan vertical, dar bărbatul a continuat acțiunea de amenințare. Astfel, polițistul a stras în direcția picioarelor, bărbatul fiind rănit la picioare.

Acesta a fost sancționat contravențional pentru 4 abateri la regimul rutier, fiindu-i reținut și permisul de conducere.

Se fac cercetări pentru ultraj, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

În urmă cu câteva zile, o urmărire de peste 80 de kilometri, din județul Iași în județul Botoșani, s-a sfârșit tragic pentru un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor. Șoferul urmărit a murit după ce unul dintre gloanțele folosite de polițiști l-a atins în zona toracelui.