• Șoferul român de taxi a fost gasit mort în mașină, în fața unei școli din Tottenham.
  • Descoperirea a fost făcută de un șofer de autobuz care a alertat poliția după ce a văzut că taximetristul nu se mișcă. 
  • Gabriel trăia în Marea Britanie de 13 ani şi era şofer de taxi în Londra din 2015.

Gabriel Bringye, un șofer român de taxi în vârstă de 37 de ani, a fost ucis miercuri seara, în faţa unei şcoli din Tottenham, în nordul Londrei, scrie Daily Mail.

Bărbatul a fost găsit înjunghiat în interiorul mașinii sale. Polițiștii au fost alertați de un șofer de autobuz care a parcat vis-a-vis și a observat că taximetristul nu se mai mișcă. 

Medicii ajunși la fața locului l-au găsit pe român cu un traumatism prin înjunghiere. Din nefericire, a fost declarat mort 40 de minute mai târziu.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
Sursa foto: Profimedia

Detectivii cred că a fost ucis de un client care a fugit la sosirea poliției. Prietenii șoferului român spun că nu s-a furat nimic din mașină și cred că Gabriel a fost atacat după ce s-a certat cu clientul.

Sora lui a dat detalii poliției despre ultimul său pick-up care era o adresă în Tottenham. Potrivit poliției, el a primit o comandă prin aplicaţia mobilă Bolt.

Gabriel era logodit și urma să se căsătorească anul acesta.

„Planurile de nuntă au fost suspendate din cauza Covid, dar Gabriel spera că el și Mara se vor putea căsători anul acesta”, a spus un prieten.

Gabriel trăia în Marea Britanie de 13 ani şi era şofer de taxi în Londra din 2015.