• Sorina Pintea, a fost dusă din nou, în Arestul Central, unde se află în arest preventiv, după ce a primit îngrijiri medicale într-un spital din Capitală.
  • Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost transferată din Arestul Central la un spital din Bucureşti din cauza problemelor medicale
  • Sorina Pintea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care este acuzată că a primit mită de la un furnizor de echipamente medicale care avea contract cu spitalul din Baia Mare

ACTUALIZARE:

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost dusă din nou, în Arestul Central, unde se află în arest preventiv, după ce a primit îngrijiri medicale într-un spital din Capitală.

Poliția Capitalei anunță că o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost dusă într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Surse judiciare au precizat că este vorba de fostul ministru al Săntății, Sorina Pintea, care a fost, pentru îngrijri medicale la Spitalul „Sfânta Maria”.

„La acest moment, persoana în cauză a fost reintrodusă în Centrul de Retinere și Arestare Preventivă”, anunță Poliția Capitalei.

Sorina Pintea a fost transferată din arestul central al Poliţiei Capitalei la un spital din Bucureşti pentru investigaţii medicale amănunţite. Recomandarea a venit de la medicul din arest, potrivit unor surse

Pintea a avut nevoie de medici şi ieri, în arest, după ce a spus că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit.

Sorina Pintea a fost arestată preventiv de judecătorii de la Tribunalul Bucureşti în dosarul în care este acuzată de luare de mită. Procurorii DNA susţin că Sorina Pintea a primit 10.000 de euro şi 120.000 de lei pentru a semna un contract de renovare a unei secţii a spitalului din Baia Mare, unde era manager.

Foto: Mediafax Foto