Sorina Pintea a fost dusă, din nou, în Arestul Central

Sorina Pintea
  • Sorina Pintea, a fost dusă din nou, în Arestul Central, unde se află în arest preventiv, după ce a primit îngrijiri medicale într-un spital din Capitală.
  • Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost transferată din Arestul Central la un spital din Bucureşti din cauza problemelor medicale
  • Sorina Pintea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care este acuzată că a primit mită de la un furnizor de echipamente medicale care avea contract cu spitalul din Baia Mare

ACTUALIZARE:

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost dusă din nou, în Arestul Central, unde se află în arest preventiv, după ce a primit îngrijiri medicale într-un spital din Capitală.

Poliția Capitalei anunță că o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost dusă într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Surse judiciare au precizat că este vorba de fostul ministru al Săntății, Sorina Pintea, care a fost, pentru îngrijri medicale la Spitalul „Sfânta Maria”.

„La acest moment, persoana în cauză a fost reintrodusă în Centrul de Retinere și Arestare Preventivă”, anunță Poliția Capitalei.

Sorina Pintea a fost transferată din arestul central al Poliţiei Capitalei la un spital din Bucureşti pentru investigaţii medicale amănunţite. Recomandarea a venit de la medicul din arest, potrivit unor surse

Pintea a avut nevoie de medici şi ieri, în arest, după ce a spus că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit.

Sorina Pintea a fost arestată preventiv de judecătorii de la Tribunalul Bucureşti în dosarul în care este acuzată de luare de mită. Procurorii DNA susţin că Sorina Pintea a primit 10.000 de euro şi 120.000 de lei pentru a semna un contract de renovare a unei secţii a spitalului din Baia Mare, unde era manager.

Foto: Mediafax Foto