Suspectul în cazul uciderii lui Emi Pian, arestat preventiv

Sursa foto: Profimedia
  • Tânărul de 26 de ani, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistraților Tribunalului București.
  • Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.
  • Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat în sectorul 6 al Capitalei.

Vineri, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, care ar fi criminalul liderul clanului Duduianu, Emi Pian. Ulterior, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea sa preventivă.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, anunţă Poliţia Bucureşti.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind aşteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii şi şampanie. Emi Pian le-a transmis, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus Emi Pian, când a fost eliberat.