Tâlhăriți după nuntă. Patru bărbați cu cagule au intrat noaptea peste o familie din Timișoara

Amenzi de 40.000 de lei după un chef cu manele organizat de un clan din Sectorul 4. Poliția face verificări după mai multe petreceri private Mediafax Foto

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani au fost reţinuţi după ce au atacat, în toiul nopţii, trei persoane în locuința lor din Timișoara.

Poliţiştii din Timişoara au reţinut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, patru bărbaţi bănuiţi de tâlhărie calificată.

Cu o noapte în urmă, persoane necunoscute cu cagule pe faţă au intrat într-o locuinţă din Timişoara, au bătut trei persoane şi au furat trei telefoane mobile, un card bancar, o brăţară de aur şi două chei auto.

S-a reuşit la scurt timp identificarea şi prinderea a patru persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani.

Potrivit pressalert.ro, cei patru știau că familia a avut nunta unuia dintre copii și căutau banii. Surpriza a fost că locatarii s-au trezit și au ripostat, luptându-se cu tâlharii.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%, potrivit IPJ Timiş.

Cei patru bărbaţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş,urmând a fi propuşi magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.