• În urmă cu exact un an, Liviu Dragnea a fost condamnat de ICCJ la 3 ani şi 6 luni de închisoare
  • În tot acest timp, Dragnea a avut 6 încercări eşuate de a ieşi din închisoare
  • Fostul lider PSD nu se opreşte şi intenţionează să meargă la CEDO mai departe

În aceste zile, ai tot văzut ştiri cu Liviu Dragnea, în special pentru că a pierdut (iarăşi) în faţa instanţei, care nu l-a lăsat în libertate.

Chiar astăzi se împlineşte un an de când fostul lider PSD se află încarcerat la Penitenciarul Rahova. În tot acest timp, a făcut tot ce a putut să iasă din închisoare.

Până acum a depus nu mai puţin de 5 acţiuni în instanţă prin care a cerut să fie eliberat

Dragnea a mers chiar şi la forurile europene: Tribunalul UE i-a respins acţiunea în care cerea anularea condamnării şi în care reclama că a fost judecat de un complet care nu era specializat pe fapte de corupţie. Ce face Dragnea acum? Caută soluţii să iasă din închisoare. Asta o spune chiar avocata lui.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Avem calea deschisă către CEDO. Luăm în calcul absolutamente tot. Urmează fiecare cale de atac, fiecare element”, a declarat, săptămâna aceasta la ICCJ, avocata Flavia Teodosiu.

Nici starea de spirit a fostului lider PSD nu este una bună

„Cum poate fi starea de spirit a unui om care, efectiv, apreciază, consideră şi este clar că se află într-o stare de detenţie nelegală? Orice om care face asemenea căi de atac are speranţa că există un stat de drept şi cineva va observa acest lucru”, întreabă retoric Teodosiu.

Liviu Dragnea a fost condamnat de ICCJ, pe 27 mai, la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC. Dragnea este, în prezent, închis la Rahova.