Un băiat de șapte ani a fost legat de un stâlp și uns cu miere pentru a atrage albinele, ca pedeapsă pentru că a furat

  • Un băiat din Egipt a fost legat de un stâlp și uns cu miere, ca pedeapsă pentru că a furat.
  • Copilul a fost urcat pe acoperișul casei și lăsat să fie înțepat de albine și de țânțari.
  • Micuțul a fost găsit într-o stare „deplorabilă” de către autorități.
  • El a fost transportat de urgență la spital.

Un bărbat din Egipt și-a pedepsit crunt copilul de șapte ani, după ce a aflat că acesta a furat. Micuțul a fost legat de un stâlp de lemn și acoperit cu miere pentru a atrage albinele și țânțarii, scrie Daily Mail.

Incidentul şocant a avut loc în data de 25 mai, în regiunea egipteană Qalyubia, după ce un vecin l-a acuzat pe băiat de furt.

Într-o fotografie apărută în presa locală, micuțul Muhammad apare întins pe podea cu mâinile și picioarele legate de un stâlp de lemn, în timp ce insectele roiesc în jurul lui. Copilul avea mai multe pete pe piele, semn că a fost înţepat în repetate rânduri de albine și de țânțari.

Tatăl băiatului, în vârstă de 34 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost arestat.

Presa locală scrie că mama lui Muhammad, în vârstă de 29 de ani, a fost îngrozită când a văzut pedeapsa fiului ei și a cerut ajutorul unei asociaţii pentru salvarea minorilor. Femeia a fost cea care a reușit să facă mai multe fotografii și să anunțe autoritățile.

Totodată, mama lui Muhammad a mărturisit că a fost bătută în repetate rânduri de soțul ei și nu a fost prima dată când acesta și-a torturat copilul. Potrivit femeii, bărbatul și-a lăsat fiul fără hrană pentru perioade lungi de timp.