• O minoră a înjunghiat mortal un bărbat, într-un apartament din Piatra Neamț.
  • Bărbatul a sechestrat-o luni noapte.
  • Adolescenta a sunat la 112 după ce a comis crima.

O adolescentă de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat, într-un apartament din Piatra Neamț. Fata spune că acesta o sechestrase și a fost la un pas să o violeze. După ce a comis crimă, adolescenta a sunat la 112 și a cerut ajutorul, scrie știri-neamț.ro

Cum ar fi ajuns adolescenta în apartament?

Potrivit presei locale, adolescenta din Dochia își căuta un loc de muncă. Ea luat legătura cu Lucian, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Brașov, care locuia în chirie într-un apartament de pe strada Mihai Eminescu din Piatra-Neamț. Acesta i-ar fi promis un loc de muncă, iar fata s-a dus la el acasă.

Potrivit unor surse, la un moment dat, bărbatul ar fi încercat să o abuzeze sexual, iar minora a încercat să fugă, însă ușa de la intrare în apartament era încuiată. Atunci a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe individ de mai multe ori, după care a sunat la 112.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Echipajele de intervenție au spart ușa, au găsit-o pe fată pe pat și pe bărbat într-o baltă de sânge, în fața ușii.

„Deoarece persoana se afla în stare de șoc și nu putea oferi detalii concrete cu privire la locația în care aceasta se află, polițiștii au intervenit pe două locații aflate la același etaj”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Poliţiştii cercetează acum circumstanțele în care s-a produs moartea bărbatului şi încearcă să afle ce s-a întâmplat în apartament.

Potrivit știri-neamț.ro, mama Alexandrei a declarat că fata ei lucra la un patron din oraș, care o plătea cu 100 de lei pe zi. Părinții au fost anunțați de către o verișoară a Alexandrei.