• Un regizor din Iran a fost omorât după o discuție cu părinții
  • Cearta a pornit de la faptul că bărbatul nu s-a căsătorit până la vârsta de 47 de ani
  • Polițiștii au găsit părți ale corpului într-o valiză
  • Părinții au recunoscut că și-au omorât fiul, dar și pe fiica lor și pe soțul acesteia acum câțiva ani

Regizorul iranian Babak Khorramdin a fost omorât după o discuție cu părinții legat de căsătorie. Acesta tocmai se întorsese în țara natală din Londra.

Părți din cadavrul lui Babak Khorramdin au fost descoperite într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului, relatează Newsweek, citată de Digi24.ro.

Părinții și-au recunoscut fapta

Părinții au recunoscut că și-au ucis fiul și i-au aruncat trupul, dar și pe fiica și soțul acesteia acum câțiva ani. Părinții bărbatului au fost arestați.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea”, a declarat tatăl bărbatului.

Akbar Khorramdin a spus că, după ce și-a omorât fiul, i-a dus trupul la baie cu ajutorul soției, iar acolo l-au tăiat în bucăți și l-au pus într-o valiză și trei coșuri de gunoi.

Corpul lui Khorramdin a fost descoperit pe strada Nafisi din Ekbatan. Poliția a percheziționat casa familiei și a descoperit dovezi ale crimei.