Un bărbat a fost omorât de părinți pentru că nu s-a căsătorit până la 47 de ani. Polițiștii i-au găsit corpul tranșat într-o valiză

Un bărbat din Bucureşti, prins cu un cuţit la vedere când se plimba cu autobuzul

Un bărbat din Bucureşti, prins cu un cuţit la vedere când se plimba cu autobuzul

Regizorul iranian Babak Khorramdin a fost omorât după o discuție cu părinții legat de căsătorie. Acesta tocmai se întorsese în țara natală din Londra.

Părți din cadavrul lui Babak Khorramdin au fost descoperite într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului, relatează Newsweek, citată de Digi24.ro.

Părinții și-au recunoscut fapta

Părinții au recunoscut că și-au ucis fiul și i-au aruncat trupul, dar și pe fiica și soțul acesteia acum câțiva ani. Părinții bărbatului au fost arestați.

Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea”, a declarat tatăl bărbatului.

Akbar Khorramdin a spus că, după ce și-a omorât fiul, i-a dus trupul la baie cu ajutorul soției, iar acolo l-au tăiat în bucăți și l-au pus într-o valiză și trei coșuri de gunoi.

Corpul lui Khorramdin a fost descoperit pe strada Nafisi din Ekbatan. Poliția a percheziționat casa familiei și a descoperit dovezi ale crimei.

Exit mobile version