• Un bărbat din județul Timiș este anchetat pentru un furt de 170.000 de euro.
  • Potrivit tion.ro, persoana păgubită este chiar iubita acestuia.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au pus în executare, joi, două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Boldur, județul Timiș, la o persoană bănuită de furt.

„La data de 14 mai, polițiștii lugojeni au fost sesizați de o femeie, de 38 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 30 de ani, i-ar fi sustras 170.000 de euro, dintr-un dulap aflat în locuința personală. La data de 19 mai, ca urmare a activităților întreprinse și în baza probatoriului administrat, s-a stabilit că exista posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locații din comuna Boldur, județul Timiș”, transmite Poliția Română într-un comunicat.

În baza acestor informații, polițiștii și procurorii timișeni au făcut două percheziții în comuna Boldur.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„În urma perchezițiilor, au fost descoperiți 110.300 de euro. La o locație au fost găsiți 20.000 de euro, îngropați în curtea casei, iar, la a doua locație, au fost găsiți 90.300 de euro, îngropați într-o anexă”, precizează anchetatorii.

Din cercetări a reieșit că bărbatul de 30 de ani se află, în prezent, în afara țării, cercetările fiind continuate pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului și tragerea la răspundere penală.