• Bărbatul riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.
  • El a cheltuit aproape 12 milioane de dolari pe un site pentru adulți.
  • Este acuzat, de asemenea, că a făcut plăți de 647.000 USD către o companie pe care o deținea împreună cu soția sa.

Un fost contabil al unei organizații non-profit afiliate la școala de medicină a Universității din Florida de Sud a pledat vinovat de deturnarea a aproape 13 milioane de dolari, cheltuind cea mai mare parte din sumă pe un site pentru adulți, relatează CTV News.

Ralph Puglisi, în vârstă de 59 de ani, riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare. Puglisi a lucrat pentru University Medical Service Association, care asigură personal și sprijin pentru USF Health și alți furnizori de servicii medicale din zona Tampa Bay.

Potrivit documentelor judiciare, Puglisi a cheltuit aproape 12 milioane de dolari americani pe un site pentru adulți care permite utilizatorilor să se aboneze la canale aparținând anumitor femei, care se dezbracă și se angajează în acte sexuale.

Recomandări

400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI

O investigație a arătat că Puglisi s-a abonat la un canal care aparținea logodnicei fiului său vitreg și au împărțit profituri de aproape 750.000 USD, Puglisi luând 60%.

„Echipa de investigație a dezvoltat o teorie de lucru conform căreia Puglisi a lucrat fie cu directorii furnizorului de conținut pentru adulți, fie cu profilurile feminine ale furnizorului de conținut pentru adulți pentru a beneficia financiar de fondurile încasate”, au scris procurorii.

The Times spune că Puglisi este acuzat, de asemenea, că a făcut plăți de 647.000 USD către o companie pe care o deținea împreună cu soția sa, plus alte cheltuieli, inclusiv: 374.000 USD pentru călătorii personale, 191.000 USD pentru chiria unui membru al familiei și 120.000 USD pentru îmbunătățiri în locuinţă.

Frauda a fost descoperită în noiembrie, ceea ce a dus la concedierea lui Puglisi, a șefului său și a auditorului intern al Asociației Serviciilor Medicale Universitare.

Avocatul lui Puglisi, Anthony Rickman, a declarat că clientul său cooperează și ia măsuri pentru a restitui banii.