• Bărbatul sud coreean și-a recunoscut crimele comise în urmă cu mai bine de 30 de ani
  • El a fost condamnat la închisoare pe viață în 1994, după ce și-a violat și omorât sora vitregă
  • Bărbatul nu a avut un motiv pentru care a comis crimele, dar este surprins că nu a fost prins mai devreme

Este unul dintre cei mai teribili criminali în serie din istoria Coreei de Sud. Lee Chun-jae și-a recunoscut crimele, la mai bine de 30 de ani după ce le-a comis, anunță CNN. El a omorât 14 femei și trei fete.

Lee și-a mărturisit crimele la procesul lui Yoon, singura persoană arestată în cazul crimelor. Yoon a stat 20 de ani în închisoare după ce a violat și omorât o fată de 13 ani.

Tot nu înțeleg de ce nu am fost unul dintre suspecți. Am venit și am descris crimele în speranța că victimele și familiile lor vor găsi liniște în dezvăluirea adevărului, a spus bărbatul.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Lee este deja închis din 1994, atunci când a fost condamnat la închisoare pe viață pentru că și-a violat și omorât sora vitregă. Din cauza faptului că au fost comise cu foarte mult timp în urmă, el nu poate fi acuzat și de aceste crime.

Timp de mulți ani, nouă crime din cele comise de Lee nu au fost rezolvate. Povestea cazurilor a fost prezentată și în filmul „Memories of a Murder”, film lansat în 2003 și făcut de Bong Joon Ho, cel care a câștigat Oscar-ul pentru „Parasite”.