• El a montat indicatorul Accesul interzis, dar a fost prins de poliție după ce s-a lăudat cu ce a făcut pe Facebook
  • Bărbatul este cercetat penal și a fost reținut
  • Bărbatul de 27 de ani s-a filmat în momentul în care a montat un indicator rutier cu semnificația „Accesul interzis” peste un alt indicator rutier

Un bărbat a schimbat un semn de circulație din orașul Voluntari pentru a interzice circulația pe o stradă. El a montat indicatorul Accesul interzis, dar a fost identificat de polițiști deoarece a filmat scena și a postat imaginile pe Facebook. Acum este cercetat penal și a fost reținut.

Potrivit Poliției Ilfov, miercuri, polițiștii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Ei l-au identificat pe autor cu ajutorul unor imagini transmise pe rețeaua de socializare. Bărbatul de 27 de ani s-a filmat în momentul în care a montat un indicator rutier cu semnificația „Accesul interzis” peste un alt indicator rutier, cu semnificația „Accesul interzis tuturor autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone”, cu scopul de a interzice circulația oricărui autovehicul pe strada respectivă, acțiunea sa, fiind totodată, de natură să inducă în eroare participanții la trafic.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov l-au reținut pentru 24 de ore și urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.