• Poliția nu a dezvăluit identitatea suspectului și a victimei în vârstă de 34 de ani.
  • Accidentul a avut loc vineri, 19 august, în jurul orei 2.50, în nord-estul orașului Philadelphia.
  • Amprentele însângerate ale suspectului au fost găsite pe plăcuța de înmatriculare.

O femeie a fost găsită moartă lângă o mașină implicată într-un accident cu un singur vehicul, însă la sosirea polițiștilor nu era niciun semn de la șofer, a anunțat poliția din Pennsylvania.

Accidentul a avut loc vineri, 19 august, în jurul orei 2.50, în nord-estul orașului Philadelphia. Inspectorul-șef Scott Small a declarat într-o conferință de presă cu WTXF că șoferul de sex masculin o avea pe femeie pe scaunul pasagerului din față, în timp ce se deplasa imprudent, cu o viteză mare.

Martorii l-au văzut pe șoferul din Toyota Scion sărind peste două borduri, apoi răsturnând un felinar. Impactul împotriva luminii a făcut ca Scion-ul să se răstoarne pe o parte, potrivit lui Small. Șoferul a ieșit pe un geam spart și a scos-o pe femeie pe plafonul solar, a declarat poliția.

Recomandări

REZULTATELE SIMULĂRII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ
CELE MAI POPULARE ORAȘE ÎN LUNA IUBIRII
SELENA GOMEZ LANSEAZĂ UN NOU SINGLE
TOP 5 MIȘCĂRI CA SĂ CUNOȘTI CULTURI NOI
OPRAH ESTE DE NERECUNOSCUT
NOI SANCȚIUNI PENTRU PUTIN

El a fost văzut apoi de martori în timp ce îi întindea corpul lângă vehicul. Small a spus că bărbatul a încercat să smulgă plăcuța de înmatriculare de pe mașină, dar a fugit pe jos când nu a reușit. Ofițerii au descoperit-o pe femeie moartă lângă mașină, cu traume grave la cap, a declarat poliția.

Amprentele însângerate ale suspectului au fost găsite pe plăcuța de înmatriculare, potrivit lui Small. Poliția nu a dezvăluit identitatea suspectului și a victimei în vârstă de 34 de ani, dar a precizat că actele de identitate ale acestora au fost găsite în mașină, a relatat WTXF.