• Poliția nu a dezvăluit identitatea suspectului și a victimei în vârstă de 34 de ani.
  • Accidentul a avut loc vineri, 19 august, în jurul orei 2.50, în nord-estul orașului Philadelphia.
  • Amprentele însângerate ale suspectului au fost găsite pe plăcuța de înmatriculare.

O femeie a fost găsită moartă lângă o mașină implicată într-un accident cu un singur vehicul, însă la sosirea polițiștilor nu era niciun semn de la șofer, a anunțat poliția din Pennsylvania.

Accidentul a avut loc vineri, 19 august, în jurul orei 2.50, în nord-estul orașului Philadelphia. Inspectorul-șef Scott Small a declarat într-o conferință de presă cu WTXF că șoferul de sex masculin o avea pe femeie pe scaunul pasagerului din față, în timp ce se deplasa imprudent, cu o viteză mare.

Martorii l-au văzut pe șoferul din Toyota Scion sărind peste două borduri, apoi răsturnând un felinar. Impactul împotriva luminii a făcut ca Scion-ul să se răstoarne pe o parte, potrivit lui Small. Șoferul a ieșit pe un geam spart și a scos-o pe femeie pe plafonul solar, a declarat poliția.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

El a fost văzut apoi de martori în timp ce îi întindea corpul lângă vehicul. Small a spus că bărbatul a încercat să smulgă plăcuța de înmatriculare de pe mașină, dar a fugit pe jos când nu a reușit. Ofițerii au descoperit-o pe femeie moartă lângă mașină, cu traume grave la cap, a declarat poliția.

Amprentele însângerate ale suspectului au fost găsite pe plăcuța de înmatriculare, potrivit lui Small. Poliția nu a dezvăluit identitatea suspectului și a victimei în vârstă de 34 de ani, dar a precizat că actele de identitate ale acestora au fost găsite în mașină, a relatat WTXF.