• O Naveen, un zilier în vârstă de 28 de ani din districtul Nalgonda, aflat la aproximativ 90 km de capitala statului Hyderabad, s-a întors acasă în stare de ebrietate vineri seară și i-a cerut soției sale să gătească carne de oaie.
  • Soția domnului Naveen, furioasă din cauza dependenței sale de alcool, a refuzat să gătească carnea.
  • Supărat din cauza refuzului soției sale de a pregăti curry de berbec, dl Naveen a format de șase ori numărul de urgență „100” pentru a depune o plângere împotriva ei și a cerut autorităților să intervină în favoarea sa.

Un bărbat beat din statul Telangana din sudul Indiei a ajuns la închisoare după ce a sunat în mod repetat la poliție pentru a depunde plângere împotriva soției sale, relatează The Independent.

O Naveen, un zilier în vârstă de 28 de ani din districtul Nalgonda, aflat la aproximativ 90 km de capitala statului Hyderabad, s-a întors acasă în stare de ebrietate vineri seară și i-a cerut soției sale să gătească carne de oaie, pe care o adusese la întoarcere.

Soția domnului Naveen, furioasă din cauza dependenței sale de alcool, a refuzat să gătească carnea.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Supărat din cauza refuzului soției sale de a pregăti curry de berbec, dl Naveen a format de șase ori numărul de urgență „100” pentru a depune o plângere împotriva ei și a cerut autorităților să intervină în favoarea sa.

Inițial, poliția din Nalgonda a considerat apelul ca fiind o glumă, dar când bărbatul a continuat să sune, ofițerul responsabil și-a informat superiorul.

Autoritățile au mers la casa bărbatului, dar nu l-au arestat din cauza stării sale de ebrietate. Mai târziu, sâmbătă dimineața, acesta a fost arestat pentru că le-a irosit timpul pentru o „problemă irelevantă”.

Naveen a fost arestat în temeiul a două secțiuni din codul penal indian, inclusiv pentru că a provocat o tulburare a ordinii publice.

Ulterior, a fost eliberat cu un avertisment.

După incident, Naveen s-a închis în casă, întrucât sătenii au început să râdă de el pentru că a sunat la poliție în stare de ebrietate, potrivit inspectorului.