• Doi pasageri s-au luat la bătaie într-un avion din SUA.
  • Bătaia a avut loc pe cursa Arizona-Utah.
  • Poliția l-a evacuat pe pasagerul care nu a vrut să poarte mască.

Doi pasageri dintr-o cursă aeriană din Statele Unite s-au luat la bătaie în aeronavă. Motivul? Unul dintre ei a refuzat să poarte masca de protecție în timpul zborului cu destinația Utah. O femeie care se afla lângă aceștia a filmat toată încăierarea, anunță CBS News.

Altercația a început chiar înainte de decolarea avionului de la Mesa, Arizona, cu destinația Provo, Utah. Totul a pornit după ce una dintre stewardese a rugat un pasager să poarte masca de protecție.

Viziera pe care o purta nu era de ajuns

Acesta avea o vizieră de protecție, dar regulamentul spune că orice vizieră de protecție trebuie purtată împreună cu masca de protecție. Bărbatul s-a revoltat în fața stewardesei, iar un alt pasager a sărit în apărarea ei și a început să-l înjure pe bărbatul care nu purta mască.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Poliția a transmis că pasagerul care nu purta mască l-a lovit cu cotul pe barbatul din fața sa. Mai mulți pasageri și-au unit forțele pentru a-l imobiliza pe bărbatul revoltat, alături de un reprezentant al aeroportului. Ulterior, bărbatul care a refuzat să poarte mască a fost scos din avion sub escorta poliției.