Un bărbat, care avea pușcă și muniție în mașină, a fost arestat în zona reşedinţei vicepreşedintelui SUA Kamala Harris

Un bărbat, care avea pușcă și muniție în mașină, a fost arestat în zona reşedinţei vicepreşedintelui SUA Kamala Harris Profimedia
  • Poliţia din Washington a arestat un bărbat din Texas aflat în zona reşedinţei oficiale a vicepreşedintelui Kamala Harris
  • Bărbatul avea o puşcă şi muniţie în maşină, relatează CNN

Poliţia spune că ofiţerii l-au arestat şi acuzat pe Paul Murray, în vârstă de 31 de ani, din San Antonio, şi că o puşcă şi muniţie au fost recuperate din vehiculul său.

Un raport al poliţiei obţinut de CNN arată că ofiţerii susţin că Murray deţine o „puşcă semiautomatică AR-15, 113 gloanţe neînregistrate şi cinci încărcătoare pentru 30 de gloanţe”.

Potrivit poliţiei, el a fost acuzat pentru purtarea unei arme periculoase, purtarea unei puşti sau a puştii în afara unei afaceri, deţinerea de muniţie neînregistrată şi deţinerea unui dispozitiv de alimentare cu muniţie de mare capacitate.

Serviciul secret al SUA a declarat pentru CNN că ofiţerii l-au reţinut pe bărbat înainte ca poliţia metropolitană să ajungă la faţa locului. Un oficial al Serviciului Secret spune că niciunul dintre persoanele protejate nu se afla la reşedinţă în momentul incidentului.