Un bărbat care s-a dat drept femeie ginecolog pe Facebook pentru a obține fotografii intime a fost încarcerat

  • Pe o perioadă de patru ani, el a păcălit 38 de femei și a primit în schimb aproape 1.000 de fotografii și videoclipuri intime.
  • În timpul anchetei poliției, acesta a recunoscut că le-a păcălit pe femei.
  • Poliția a făcut apoi un raid la domiciliul lui Ooi și i-a confiscat dispozitivele.

Un bărbat care a păcălit zeci de femei să îi trimită fotografii cu organele lor genitale, dându-se drept femeie ginecolog pe Facebook, a fost condamnat la închisoare în Singapore. Miercuri, tribunalul de stat l-a găsit pe Ooi Chuen Wei, 37 de ani, din Malaezia, vinovat de înșelăciune prin personificare” și l-a condamnat la trei ani și patru luni de închisoare.

Ooi s-a folosit de un profil fals de Facebook pentru a contacta femeile, cerându-le să completeze chestionare care includeau întrebări despre organele genitale și viața lor sexuală, potrivit unor documente judiciare consultate de CNN.

Pe o perioadă de patru ani, el a păcălit 38 de femei și a primit în schimb aproape 1.000 de fotografii și videoclipuri intime. Infracțiunile au ieșit la iveală în iulie anul trecut, când o femeie, care devenise suspicioasă în privința lui Ooi și care și-a dat seama că nu există un astfel de medic, a depus o plângere la poliție.

Poliția a făcut apoi un raid la domiciliul lui Ooi și i-a confiscat dispozitivele. În timpul anchetei poliției, acesta a recunoscut că le-a păcălit pe femei, potrivit documentelor judiciare. Procurorul general adjunct R. Arvindren a cerut o pedeapsă cu închisoarea de cel puțin trei ani și opt luni pentru Ooi, invocând numărul mare de victime și cât timp Ooi și-a continuat înșelăciunea.

Acuzatul a executat o schemă atent gândită pentru a-și satisface dorințele sexuale”, a declarat Arvindren.

El a pretins că este o femeie medic și a înșelat mai multe victime să trimită diverse fotografii și videoclipuri compromițătoare cu ele însele. El a abuzat de încrederea pe care publicul o are în medici și a exploatat rețelele de socializare pentru a comite infracțiunile”, a adăugat el.