• Khalil Wheeler-Weaver, în vârstă de 25 de ani, a stat nemișcat în timp ce judecătorul a pronunțat sentința la tribunalul de stat din Newark, scrie nbcnews.com
  • Bărbatul a fost condamnat la 160 de ani de închisoare în urma procesului.
  • Sentințele au vizat trei crime și alte acuzații, precum răpire, incendiere și profanare de morminte

Un bărbat din New Jersey care a folosit aplicații de dating pentru a ademeni și ucide trei femei în urmă cu cinci ani a fost condamnat, miercuri, la 160 de ani de închisoare, după un proces în care s-a dezvăluit că prietenii uneia dintre victime au făcut propria muncă de detectiv pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe suspect.

Bărbatul, a stat neclintit în timp ce judecătorul a pronunțat sentința la tribunalul de stat din Newark: 160 de ani de detenție. Sentința a fost precedată de declarații emoționante ale membrilor familiilor victimelor Robin West și Sarah Butler.

Sentințele au vizat trei crime, o tentativă de crimă și alte capete de acuzare, inclusiv răpire, incendiere agravată și profanare de morminte.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

O a patra femeie care a supraviețuit unui atac și care a depus mărturie la procesul lui Wheeler-Weaver a furnizat, de asemenea, informații cruciale care i-au ajutat pe anchetatori, deoarece detaliile atacului ei erau similare cu cele ale celorlalte victime.

Biroul procurorului din Essex County a apreciat că prietenul unei victime, un student din Montclair, a folosit rețelele de socializare pentru a ajuta poliția să îl găsească pe Wheeler-Weaver. Acesta a obținut acces la conturile tinerei de pe rețelele de socializare, a creat un cont fals,l-a ademenit pe Wheeler-Weaver la o întâlnire în Montclair și a anunțat poliția, potrivit procurorilor.