Un bărbat de 25 de ani a fost condamnat la 160 de ani de închisoare după ce a ucis 3 femei

Bărbatul a fost condamnat la 160 de ani de închisoare în urma procesului.

Bărbatul a fost condamnat la 160 de ani de închisoare în urma procesului.

Un bărbat din New Jersey care a folosit aplicații de dating pentru a ademeni și ucide trei femei în urmă cu cinci ani a fost condamnat, miercuri, la 160 de ani de închisoare, după un proces în care s-a dezvăluit că prietenii uneia dintre victime au făcut propria muncă de detectiv pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe suspect.

Bărbatul, a stat neclintit în timp ce judecătorul a pronunțat sentința la tribunalul de stat din Newark: 160 de ani de detenție. Sentința a fost precedată de declarații emoționante ale membrilor familiilor victimelor Robin West și Sarah Butler.

Sentințele au vizat trei crime, o tentativă de crimă și alte capete de acuzare, inclusiv răpire, incendiere agravată și profanare de morminte.

O a patra femeie care a supraviețuit unui atac și care a depus mărturie la procesul lui Wheeler-Weaver a furnizat, de asemenea, informații cruciale care i-au ajutat pe anchetatori, deoarece detaliile atacului ei erau similare cu cele ale celorlalte victime.

Biroul procurorului din Essex County a apreciat că prietenul unei victime, un student din Montclair, a folosit rețelele de socializare pentru a ajuta poliția să îl găsească pe Wheeler-Weaver. Acesta a obținut acces la conturile tinerei de pe rețelele de socializare, a creat un cont fals,l-a ademenit pe Wheeler-Weaver la o întâlnire în Montclair și a anunțat poliția, potrivit procurorilor.

Exit mobile version