Un bărbat din Botoșani a fost amendat de trei ori, în aceeaşi zi şi în acelaşi loc. Ce a făcut

masini de politie si jandarmi, noaptea, pe strazile din botosani. Foto: arhivă a Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani

Un bărbat a fost amendat de trei ori, în aceeaşi zi şi în acelaşi loc, după ce a adresat mai multe injurii și a țipat în oraşul Botoşani.

Botoşăneanul în vârstă de 40 de ani a fost sancţionat de trei ori într-o singură zi de către jandarmi, valoarea cumulată a amenzilor pe care va trebui să le achite fiind de 1.500 de lei.

„Faptele săvârşite de contravenient au fost aceleaşi de fiecare dată, respectiv consum de băuturi alcoolice în spaţiul public, adresare de injurii şi tulburarea liniştii publice prin strigăte şi ţipete. Mai mult decât atât, bărbatul a fost depistat de jandarmi de fiecare dată în acelaşi loc, la interval de câteva ore, dovedind o indiferenţă totală faţă de consecinţele nerespectării prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, anunţă Jandarmeria Botoşani.

În weekend, jandarmii din Botoşani au sancţionat 60 de fapte de natură contravenţională, majoritatea precum cea a scandalagiului. Amenzile depăşesc 20.000 de lei.