• Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru a reclama serviciile de proastă calitate oferite de o prostituată.
  • Polițiștii au mers la locație și l-au amendat pe bărbat cu 3000 de lei pentru apelare abuzivă a serviciului unic de urgență 112.
  • Femeia a fost amendată cu 1500 de lei pentru atragerea persoanelor în locuri publice în vederea practicării raporturilor sexuale pentru obținerea foloaselor materiale.

Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru a se plânge că este nemulțumit de serviciile unei prostituatie, scrie Monitorul de Botoșani.

Polițiștii au mers la adresa indicată și au amendat ambele persoane.

Bărbatul s-a întors recent în România, după ce a muncit peste hotare. Acesta a închiriat o cameră la o pensiune din Botoșani și a fost dispus să plătească 1000 de euro pentru cazare și pentru serviciile oferite de două prostituate.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Totul s-a întâmplat într-o noapte de sâmbătă, iar în dimineața zilei de duminică bărbatul le-a spus că nu este mulțumit de prestația uneia dintre femei și a încercat să-i ofere mai puțini bani. Ca să fie credibil în fața celor două, bărbatul a sunat la 112 și le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat.

Echipajul de poliție a ajuns la locație, iar bărbatul a fost sancționat pentru apelare abuzivă a serviciului unic de apeluri de urgență. Apoi a fost amendată și una dintre prostituate, pentru atragerea de persoane, în locuri publice, pentru practicarea raporturilor sexuale în vederea obținerii foloaselor materiale.

Bărbatul a primit o amendă de 3000 de lei, iar femeia o amendă de 1500 de lei, conform Deliei Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.