Un bărbat din Galaţi s-a înjunghiat pentru că nevasta nu-i deschidea uşa

Un bărbat din Galaţi s-a înjunghiat pentru că nevasta, care se afla cu cei doi copii ai lor în apartament, nu îi deschidea uşa pentru că îi era frică. Femeia intentase acţiune de divorţ din cauza comportamentului agresiv al bărbatului.

În jurul orei 15:12, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat la o adresă din cartierul Micro 21 unde era semnalat un scandal în familie. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat căzut în faţa uşii de intrare într-un apartament, iar lângă acesta un cuţit cu urme de sânge pe el. În acel moment jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj medical de urgenţă şi au trecut la efectuarea masajului cardiac. Totodată, a fost solicitată şi prezenţa echipei operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi”, anunţă Jandarmeria Galaţi.

Potrivit sursei citate, proprietara apartamentului în faţa căruia a fost găsit bărbatul a declarat jandarmilor că acesta este soţul său şi că ea a apelat la 112 să anunţe un scandal, deoarece bărbatul lovea cu putere în uşă să i se deschidă, ameninţând că se va sinucide dacă nu este primit în apartament.

Femeia a mai declarat că nu a crezut în niciun moment că soţul va recurge la acest gest şi nu a deschis uşa deoarece se afla în casă împreună cu cei doi copii, iar bărbatul era cunoscut în familie ca având un comportament agresiv, motiv pentru care intentase acţiune de divorţ. Până la data producerii incidentului acesta a avut aplicat un ordin de protecţie şi interdicţia de a se apropia de familie. Cercetările sunt continuate de poliţie”, conchide comunicatul jandarmilor gălăţeni.

După mai multe zeci de minute de resuscitare, bărbatul a murit.