Un bărbat din Maramureş a murit în timp ce făcea pălincă. Posibila cauză a decesului

politia-crima Polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați, duminică, despre faptul că o persoană a decedat într-o pălincie din oraș. Foto: Mediafax
  • Un bărbat de 33 de ani a murit după ce au participat la producerea palincii
  • Pe trupul bărbatului decedat ar fi fost găsite urme de violență

Un bărbat de 33 de ani a murit și altul de 53 de ani a fost dus la spital, duminică, după ce au participat la producerea palincii, în Șomcuta Mare, județul Maramureș.

Polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați, duminică, despre faptul că o persoană a decedat într-o pălincie din oraș.

Oamenii legii au găsit în încăperea unde se producea palinca un bărbat de 53 de ani, din Berchez și cadavrul unui bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate.

„Bărbatului de 53 de ani identificat la fața locului i s-a făcut rău, fapt pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții Poliției Maramureș.

Surse locale spun că cei doi au fost împreună, până la un moment dat, în pălincie, apoi cel mai în vârstă a plecat. Când s-a întors, l-a găsit pe cel de 33 de ani decedat și i s-a făcut rău.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, după ce, pe trupul bărbatului decedat ar fi fost găsite urme de violență, potrivit surselor citate.