Un bărbat din Slatina, care nu purta mască de protecție, a ajuns în arest. A refuzat să se legitimeze și a devenit agresiv

  • Un bărbat din Slatina, care nu purta mască de protecție, a ajuns în arest
  • Slătineanul a devenit violent și chiar a încercat să lovescă polițiștii
  • Bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru ultraj, iar apoi instanța de judecată a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile

Un bărbat prins fără mască de protecție în Slatina a ajuns în arest, după ce a devenit violent și chiar a încercat să lovescă polițiștii cu capul în față. Mai mult, slătineanul l-a împins pe unul dintre agenți și l-a rănit.

O patrulă din cadrul Poliției Slatina s-a sesizat din oficiu că un bărbat nu poartă mască de protecție. Bărbatul în vârstă de 48 de ani din Slatina, a refuzat să se legitimeze și a devenit agresiv atât verbal cât și fizic, motiv pentru forțele de ordine au trecut la încătușarea acestuia.

Bărbatul a opus rezistență, a încercat să lovescă polițiștii cu capul în față și s-a împins peste un agent, care a căzut peste un gard metalic. Polițistul a fost rănit la o mână și la față.

Bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru ultraj, iar apoi instanța de judecată a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.