• Un bărbat a fost acuzat că și-a ucis cei doi copii despre care credea că au ADN de „reptilieni”.
  • Matthew Taylor Coleman le-a spus agenţilor federali că este un adept al QAnon, potrivit unei plângeri penale.
  • Potrivit documentelor tribunalului, el credea că „salvează lumea de monștri”.

Un instructor de surf din California a declarat anchetatorilor federali că și-a ucis cei doi copii mici într-o excursie în Mexic, relatează Insider.

El credea că soția sa are „ADN de șarpe” și că copiii săi se vor transforma în monștri, potrivit unei plângeri penale depuse miercuri în Districtul Central din California.

Potrivit plângerii penale, Matthew Taylor Coleman, în vârstă de 40 de ani, a fost acuzat de uciderea în străinătate a unor cetățeni americani, în legătură cu moartea fiului său de 2 ani și a fiicei sale de 10 luni.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Anchetatorii federali au susținut în plângere că bărbatul a călătorit la Rosarito, Mexic, în furgoneta Mercedes Sprinter a familiei, împreună cu cei doi copii mici. Soția sa ar fi fost îngrijorată de faptul că acesta a plecat fără un scaun auto pentru cel mai mic dintre ei și a sunat la poliție pentru că nu știa unde se duc.

După ce soția sa a început să se îngrijoreze că a răpit copiii, anchetatorii federali i-au dat de urmă și au reușit să îl localizeze și să îl rețină la portul de intrare San Ysidro.

Potrivit plângerii penale, în interviul lui Coleman cu anchetatorii, acesta le-a spus că și-a ucis copiii cu o armă de pescuit subacvatic și a aruncat cadavrele lor în tufișurile din apropiere.

Coleman le-a spus anchetatorilor că a fost „luminat de teoriile conspirației Qanon și Illuminati” și că „primea viziuni și semne” și că „salva lumea de monștri”, crezând că soția sa avea ADN de șarpe și că l-a transmis mai departe copiilor săi, potrivit plângerii depuse de agentul FBI Jennifer Bannon.

De asemenea, el le-a spus anchetatorilor că „știa că era greșit, dar era singura cale de acțiune care ar fi salvat lumea”, potrivit plângerii.

QAnon este o teorie a conspirației de dreapta cu o bază care s-a amplificat din 2017. La baza teoriei se află afirmația că fostul președinte Donald Trump se luptă cu o cabală a „statului din adâncuri” formată din traficanți de persoane.